OBS! Vedr. lørdag aften 7. december: Køkkenet er lukket fra 15:30 til 18:30. Fra kl. 18:30 sælger vi kun vores Julebuffet, kr. 295,- samt Jakobs Cheddarburger og Fru Winkelmann Burger.
Se Julemenuen under menukort.

Onsdagsbøf

Serveres fra onsdag 16. august kl. 17:30.

Forret:
Bresaola – lufttørret og saltet oksefilet i tynde skiver, serveret med
artiskokker, ristede kerner, olivenolie og revet parmesan samt friske
salater
 
Hovedret med Kalv:
Bøf af dansk kalvefilet fra Himmerland, serveret med saltbagt selleri og
sprøde chips, hertil pommes anna og pebersauce.
 
eller
 
Hovedret med fisk:
Friskfanget fisk fra Kutter S66 Pedit på bund af selleripure, serveret med
smørbagt hjertesalat, hertil hummerbisque og små kartofler samt friske
urter.
 
Kr. 230,- pr. pers.
 
eller 
 
5-retters mini social dining menu:
 
– Bresaola (lille version af ovenstående).
– Samosa – Sprød filodejspakke med grøntsagsfyld serveret med hjemmelavet sweet chilisauce.
– Glad gris. Balsamicoglaseret, økologisk svinebryst
– Stegt andebryst serveret med glace, svampe og rysteribs.
– Marinerede brombær serveret med en luftig brombærskum, friske bær og hasselnøddecrumble.

Kr. 230,- pr. pers.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere