OBS! Vedr. lørdag aften 7. december: Køkkenet er lukket fra 15:30 til 18:30. Fra kl. 18:30 sælger vi kun vores Julebuffet, kr. 295,- samt Jakobs Cheddarburger og Fru Winkelmann Burger.
Se Julemenuen under menukort.

Bed & Breakfast

Overnatning i Skagen i lækker ferielejlighed

Skagen er Danmarks nordligste by og et dejligt sted at være – et sandt ferieparadis. Området kan ikke opleves på bare en enkelt dag, så tag en overnatning i Skagen på vores Bed & Breakfast.

Jakobs Bed & Breakfast i Skagen er beliggende midt på gågaden, lige overfor Jakobs Café & Bar. Her er syv værelser, alle med eget toilet og bad, tv, gratis internet og fri parkering.

 To af værelserne har altan mod gågaden. Som ekstra service på vores dobbeltværelser er sengelinned, håndklæder og wifi altid inkluderet i prisen – du finder ikke bedre overnatning i Skagen.

Ferielejligheden bookes altid uden forplejning, sengelinned og håndklæder med mindre andet er aftalt. Sengelinned / håndklæder kan lejes til 100 kr. pr. sæt.

Værelserne og lejligheden er lyse, venlige og smagfuldt indrettet. En overnatning i Skagen, på Jakobs Bed & Breakfast, er lidt ligesom at være hjemme – men alligevel ude.

Husdyr er desværre ikke tilladt.

Forespørgsler og bookinger

Ring til Janne på 50697088

(Hverdage fra kl. 10 – 14)

Priserne varierer efter årstid.

Eller udfyld formular herunder.

Overnatning i Skagen

Der er mange ting at opleve, hvis du tager en overnatning i Skagen. På www.skagen.dk kan du holde dig orienteret om de mange oplevelser, der venter. Der er gallerier, værksteder, shopping, natur og om aftenen kan du også opleve lækre musikoplevelser på vores diskotek i Skagen. Så det kræver en enkelt overnatning, eller mere, at nå hele vejen rundt.

Vi vil også gerne opfordre til, at du besøger vores dejlige by uden for turistsæsonen, og vi vil gøre alt for, at du får en dejlig overnatning i Skagen, på vores Bed & Breakfast. Skulle du være uheldig at alle værelser er optaget, er der heldigvis mange muligheder for overnatning i området. Så håber vi bare, at du kigger forbi Jakobs Cafe. På vores restaurant i Skagen kan du opleve lidt af vores dejlige mad og stemning.

Hvis du ønsker central overnatning i Skagen, skal du vælge Jakobs Bed & Breakfast. Vi ligger nemlig midt på Skagens gågade, hvor der er fuld af liv og skønne ferieoplevelser. Jakobs Bed & Breakfast er derfor det ideelle sted til en overnatning i Skagen.

Værelserne ligger lige overfor Jakobs Café ovenpå Skagens Apotek og over Ishjørnet.

Værelsesspecifikationer

Jakobs Bed & Breakfast har syv værelser, som I kan leje til jeres overnatning i Skagen.

Alle værelserne indeholder
• eget toilet
• eget bad
• gratis internet
• fri parkering.

To af værelserne har desuden altan mod gågaden.

Ekstra på dobbeltværelser

Dobbeltværelser på Jakobs Bed & Breakfast i Skagen har desuden
• sengelinned
• håndklæder

Stor ferielejlighed i Skagen

Vores store ferielejlighed udlejes til overnatning i Skagen på ugebasis. I ferielejligheden er der plads til 6 voksne og 2 børn. Lejligheden har en unik udsigt fra Apothekets øverste etage.

Der er fuldt udstyret køkken og 8 spisepladser i lejligheden samt adgang til fælles tagterrasse. Ferielejligheden er derfor en oplagt mulighed for at samle familien og få en dejlig ferieuge med overnatning i Skagen.

Gratis wifi og parkering er altid med i prisen.

Besøg Jakobs Café mens I tager en overnatning i Skagen

Udover vores dejlige Bed & Breakfast driver vi også en skøn restaurant i Skagen med masser af events og oplevelser. Caféen er beliggende lige overfor Jakobs Bed & Breakfast i Skagen, så det er oplagt, at I besøger den, mens I er på ferie her.

Caféen tilbyder lækker frokost i dagtimerne, god mad i aftentimerne, og i nattetimerne forvandles caféen til et af Skagens mest besøgte gå-i-byen-steder. Ønsker du at lytte til musik i Skagen? På caféen har vi live musik hver weekend, og på dage uden live musik spiller forskellige DJ’s op til en festlig aften.

Er du på udkig efter en overnatning i Skagen, er du er velkommen til at kontakte Janne på e-mail: sleep@jakobscafe.dk for forespørgsler eller bookinger.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere