OBS! Vedr. lørdag aften 7. december: Køkkenet er lukket fra 15:30 til 18:30. Fra kl. 18:30 sælger vi kun vores Julebuffet, kr. 295,- samt Jakobs Cheddarburger og Fru Winkelmann Burger.
Se Julemenuen under menukort.

Smørrebrød i Skagen

Frisklavet smørrebrød i Skagen

På vores stemningsfyldte café og restaurant i Skagen kan I indtil kl. 17 nyde det lækreste, frisklavede smørrebrød i Skagen til fornuftige priser. På Jakobs Café bliver maden tilberedt af vores faglærte kokke og deres elever, og vi serverer smørrebrødet af friskbagt rugbrød.

I er derfor sikret en frokost af yderst god kvalitet, når I spiser smørrebrød hos os. Læs mere om det bedste smørrebrød i Skagen i vores menukort.

Nyd bylivet mens I spiser smørrebrød i Skagen

Jakobs Café ligger centralt placeret i byens stemningsfyldte gågademiljø. I er derfor sikret en livlig og hyggelig atmosfære, mens I spiser smørrebrød i Skagen, hvis I gør det hos os.


Om sommeren tilbyder vi servering på vores store udendørs terrasse, hvilket sikrer jer rig mulighed for at nyde både byens liv og solens varme stråler, mens I spiser.

Anbefalede drikkevarer til jeres smørrebrød

Vi anbefaler, at I nyder en kold fadøl, mens I spiser jeres smørrebrød. Hvis I vil have lidt lokale drikkevarer til jeres smørrebrød i Skagen, anbefaler vi, at I prøver en af vores egne øl. I kan vælge mellem Jakobs Mørk eller Gylden Rav.
Afslutningsvis anbefaler vi naturligvis, at I snupper en snaps. I kan vælge en snaps efter jeres smag fra vores store udvalg.

Andre frokostretter

Udover vores lækre smørrebrød i Skagen tilbyder vi også en række andre lækre frokostretter på vores café. I kan blandt andet nyde sandwiches, burgere, æggekager eller pariserbøffer i frokosttimerne.


Vores ambition er, at servere lækker mad til enhver smag. Derfor skiller vi os også ud fra mange andre restauranter i Skagen ved at have fokus på andet end traditionelle fiskeretter på vores menukort.

Nyd live musik på Jakobs Cafe om aftenen

Hvis I har lyst til at nyde noget live musik, efter I har spist smørrebrød i Skagen, så kan I komme tilbage til vores café senere på aftenen. I sommermånederne har vi nemlig live musik i Skagen, hver weekend, når mørket er faldet på.

Hvis i leder efter overnatning i Skagen, så se vores skønne faciliteter her hos Jakobs Bed og Breakfast i Skagen.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere