Julemenuer

Juleplatte - Frokost

• Marineret sild med æg og kapers
• Pankopaneret fisk fra kutter S66 Pedit med grov remoulade og citron
• Grønlangkål med timianpølse og sennep
• Økologisk ribbenssteg med hjemmelavet rødkål
• Ris à l’amande med kirsebærsauce

  • Pris pr. person 170

Serveres på caféen fra kl. 11-17:00
Vi leverer gerne ved min. 8 couverter.

Julebord - Aften

• Marineret sild med æg og kapers
• Pankopaneret fisk fra kutter S66 Pedit med grov remoulade og citron
• Rejer med mayonnaise og citron
• Grønlangkål med timianpølse og sennep
• Økologisk ribbenssteg med hjemmelavet rødkål
• Unikaost med kvæde og hjemmelavet knækbrød
• Ris à l’amande med kirsebærsauce

  • Pris pr. person 220

Serveres på caféen fra kl. 17:30
Vi leverer gerne ved min. 8 couverter.

Julebuffet

Kun 30. november

• 2 slags gammeldags modnede sild med karry-æblesalat, æg, smør og fedt
• S66 Pedit Fish’n chips med parmesan og trøffel
• Burrataost med figner, pinjekerner og balsamicoglace
• Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
• Grønlangkål med timianpølse, sennep og rødbeder
• Ribeye med vintersalat
• Confit af andelår med sprød grønkål og kvæde
• Majsfrikadeller med knoldselleri (vegetar)
• Gnocchi med valnøddesago og kantareller fra plantagen
• Bagt aubergine med vinaigrette, skalotteløg og fetaost
• Friske frugter
• Fyrtårnsost fra Thise med hyben-æblekompot
• Lidt til den søde tand
• Ris à l’amande og kirsebærsauce

  • Pris pr. person 295

Udsolgt på caféen, men sælges gerne ud af huset 30. nov. kl. 18.
OBS! Min. 10 personer

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere