Spørg personalet vedr. allergener!
2 stk. blødkogte æg, ost, spegepølse, marmelade og frisk frugt serveret med hjemmebagt brød. Kan serveres gluten- og/eller laktosefri
Blinis serveret med ricotta/spinatcreme og pocheret æg, brunchpølse fra Slagter Munch, sprød bacon, spegepølse, ost, frugtskål med skyrcreme og karamel, kyllingesalat, smoothie, marmelade, croissant og en sød ting. Serveret med friskbagt brød. Kan ikke serveres gluten- og/eller laktosefri
Serveret sammen med morgenmad eller brunch
Med marmelade
Vi anbefaler:
1 stykke: Til den lille sult.
2 stykker: Som en almindelig frokost.
Marineret sild anrettet på hjemmebagt, økologisk rugbrød toppet med æble/porresalat, æg og friske urter
Hjemmelavet rullepølse serveret på økologisk, hjemmebagt rugbrød med kar tofler, rødløg og persille vendt i marinade toppet med frissé og rødbede
Varmrøget makrel på økologisk, hjemmebagt rugbrød serveret med hjemmelavet mayo, pocheret æg og tomatrelish toppet med tapiokachips og friske urter
Hjemmelavet spinatvaffel serveret med ricottacreme toppet med æg, crudité og sprøde chips samt friske urter
Stegt kalvefilet på økologisk, hjemmebagt rugbrød serveret med grove pickles, borretaneløg og ristede løg toppet med friske urter og karse
Blandet salat med forårsløg, agurk og radiser vendt i emulsion serveret med laks fra Skagen Salmon, rygeostcreme, saltmandler og hjemmelavet knækbrød toppet med friske urter. Kan også serveres som vegetar med ristet tofu, halloumi eller falaffel. Serveres med friskbagt brød og smør
Grillet kyllingebryst serveret på hjertesalat med sprød bacon, parmesan, hjemmelavede croutons og parmesandressing. Kan også serveres som vegetar med ristet tofu, halloumi eller falaffel. Serveres med friskbagt brød og smør
Grillpølse fra Slagter Munch serveret i brioche hotdogbrød toppet med tomat relish, cremet pickles, syltet sennep, sprøde tapiokachips og friske urter
Stegt kyllingebrystfilet og bacon serveret i lækkert sandwichbrød smurt med hjemmelavet karrydressing med fyld af salat, tomat og rødløg
180g. grillet bøf af hakket oksekød gratineret med cheddarost i lækker burger bolle smurt med vores hjemmelavede chilimayo serveret med bacon, agurksalat, marinerede rødløg, tomat og salat
180g. grillet bøf af hakket oksekød toppet med cremet ostesauce i lækker
burgerbolle smurt med vores hjemmelavede burgerdressing. Serveres
med sprød bacon, spejlæg, salat og grov pesto af semidried tomater.
Vores burgere kan serveres med kylling eller som vegetar med grøn ’plantebøf’
Bøf af 250g. friskhakket oksefars serveret på ristet, lyst brød.
Hertil kapers, hjemmesyltede rødbeder, løg, peberrod, pickles og æggeblomme
Kan også serveres vegetarisk med grøn ’plantebøf’
Torsk eller lyssej fra kutter S66. Fisken er paneret i vores hjemmelavede øldej, dybstegt og serveret med citron, aioli, sauce tatar og rustikke pommes frites
Cremet fiskesuppe med dagens fangst af fisk fra kutter S66. Serveres med muslinger, grøntsager og friske urter. Hertil hjemmebagt brød
Serveret med Kastberg vanilleis, jordbærsauce, flødeskum og mandelkrokant
Med tomat, agurk og rustikke pommes frites. Kan også bestilles med kylling!
Med ketchup og ristede løg
Tortillapandekage med fyld af kylling gratineret med ost i ovnen, serveret med gnavegrønt og ketchup
(lille / stor)
2 kugler is, flødeskum og chokoladesauce
© 2024 | Jakobs Café & Bar A/S