OBS! Vedr. lørdag aften 7. december: Køkkenet er lukket fra 15:30 til 18:30. Fra kl. 18:30 sælger vi kun vores Julebuffet, kr. 295,- samt Jakobs Cheddarburger og Fru Winkelmann Burger.
Se Julemenuen under menukort.

Ferielejlighed i Skagen

Hyggelig ferielejlighed i Skagen

Nyd en afslappende stund i vores ferielejlighed i Skagen. Her får du den får du den perfekte base for din ferie med alle de nødvendige faciliteter til et behageligt ophold.  

Lejligheden er rummelig med sine 90m2 og byder på 2 soveværelser, hvilket giver plads til op til 6 personer, så du kan tage familien eller vennerne med på ferie. 

Når du træder ind i lejligheden, vil du bemærke det lyse og indbydende interiør, der giver en behagelig atmosfære. Et ophold i vores ferielejlighed er lidt ligesom at være hjemme – men alligevel ude. 

Køkkenet er udstyret med alt, du behøver til madlavning under dit ophold. Du finder også en hyggelig spiseplads, hvor du og dine nærmeste kan samles til måltider og hyggeligt samvær. 

Vi tilbyder vores ferielejlighed i Skagen uden forplejning, sengelinned og håndklæder, medmindre andet er aftalt på forhånd. Hvis du ønsker det, kan du leje sengelinned og håndklæder for 100 kr. pr. sæt. 

En skøn ferielejlighed i Skagen

Vores ferielejlighed i Skagen er perfek til at skabe den perfekte stemning – hvad end det er for et weekendophold i Skagen eller en længere ferie. 

Med vores ferielejlighed i Skagen får du: 

  • 90m2 
  • 2 soveværelser 
  • Terrasse 
  • Toilet & bad 
  • Gratis internet 
  • Fri parkering 
  • Køkken med køleskab, komfur, ovn og opvaskemaskine 
  • Køkkenudstyr + kaffemaskine og brødrister 
  • TV 

Husdyr er desværre ikke tilladt. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores hyggelige ferielejlighed, hvor du kan nyde alt, hvad Skagen har at tilbyde. Kontakt os for at reservere dit ophold i dag! 

Forespørgsler og bookinger

Ring til Janne på 50697088

(Hverdage fra kl. 10 – 14)

Priserne varierer efter årstid.

Eller udfyld formular herunder.

Ferielejlighed i Skagen i lækre omgivelser

Når du booker en ferielejlighed i Skagen, kan du se frem til at opleve dette fantastiske sted, der emmer af charme og byder på en unik atmosfære, som vil få dig til at føle dig helt afslappet og glad. 

I Skagen venter dig en masse dejlige oplevelser under din ferie. Uanset om du er kunstelsker, naturentusiast eller bare ønsker at slappe af ved kysten, vil du finde noget, der tiltaler dine interesser. Besøg Grenen og oplev, hvordan bølgerne kæmper mod hinanden og skaber en voldsom strøm, udforsk Skagens Museum og lad dig imponere af den imponerende samling af kunstværker fra Skagenmalerne. Lej en cykel og drøn gennem Skagens charmerende gader, hvor du kan lade dig betage af den fantastiske natur med klitter, strande og grønne områder. Eller hvad med en rolig tur i gågaden, hvor du kan besøge de mange hyggelige butikker og gallerier? 

Mulighederne er uendelige, når du holder ferie i Skagen. Derfor anbefaler vi at booke en ferielejlighed i Skagen, så du kan blive her i mere end én dag.  

Besøg Jakobs Café under din ferie i Skagen

Har du ikke lyst til at lave mad i din ferielejlighed, kan du altid besøge vores restaurant i Skagen. Her byder vi på lækker mad og en varm atmosfære, der vil få dig i godt humør. Vores talentfulde kokke forvandler friske råvarer til velsmagende retter, der spænder fra lokale specialiteter til internationale favoritter. Uanset om du er til saftige fisk og skaldyr fra Skagen, møre bøffer eller lækre vegetariske retter, vil vores menu imødekomme dine ønsker og forventninger. Og for at fuldende oplevelsen kan du forkæle dig selv med et udvalg af vine og speciallavet cocktails fra vores bar. 

Men Jakobs Café er ikke kun mad. Det er også et sted med spændende events. Vores restaurant og bar er vært for live musik, DJ-optrædener og temaaftener, der skaber en festlig og underholdende atmosfære. Og når du ikke har lyst til at deltage i festlighederne længere, kan du blot trække dig tilbage i din ferielejlighed.  

På jakobs Cafe sørger vi for at give dig en rigtig god oplevelse under dit ferieophold, hvor mad, drikke, underholdning og indkvartering går hånd i hånd. 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere