Spørg personalet vedr. allergener!
Ovnbagt fisk serveret på bund af puré, brunoise af friske urter og grøn olie toppet med stegte jomfruhummerhaler og friske urter samt skummende hummerbisque
Mix af avocado, edamamebønner, forårsløg og agurk vendt i asiatisk dressing toppet med stykker af bagt laks fra Skagen Salmon med sesam og friske urter
Speltsalat serveret med spinat, bagte cherrytomater, persille og friteret halloumi toppet med friske urter
Lufttørret skinke serveret på bund af hjertesalat vendt i emulsion med grillede skorzonerrødder toppet med pocheret æg og friske urter
Vores social dining retter kan enten udgøre et helt måltid eller nydes som forretter ifm. valg af en traditionel hovedret herunder.
Vi anbefaler:
1-3 retter som forret
6-8 retter som et helt aftenmåltid.
Lille version af forretten herover
med aioli, sylt og urter
Krokette af kylling og bacon serveret på ristet crouton med parmesandressing
1 med rilette af fisk, 1 med spinatricotta, 1 med tomat- relish og parmesanchips, 1 med italiensk skinke og trøffelcreme
Japansk pandekage med kål toppet med kewpiemayo, okonomiyakisauce, forårsløg og bonitoflager
Serveret med japansk salat med agurk, soya, tang og sesam
Kartoffelkroketter med oksekød serveret med tonkatsusauce og wasabiaioli
Nudler og grøntsager vendt i hjemmelavet oystersauce- marinade toppet med edamamebønner og friterede rejer
Serveret i brioche sliderbolle med kewpiemayo og spidskål
Vanillecreme med karamel toppet med kandiserede citrus- strimler og mandelkrokant
Sprød kiksebund bagt med frisk limecreme toppet med broken gel af lime og letpisket flødeskum
Som regel rundfisk, f.eks. torsk eller lyssej, fanget af vores egen fisker Lars Lundholm, kutter S66. Fisken leveres direkte fra kutteren til Jakobs Café. Friskfanget fisk fra kutter S66, serveret med dagens tilbehør baseret på sæsonens råvarer Spørg venligst tjeneren!
Supermør bøf af 200g. velhængt oksemørbrad. Serveres med rustikke pommes frites og kryddersmør samt årstidens garniture
Stegt blomkåls”bøf” serveret med selleripuré, blomkåls-tabouleh og brunet smør, hertil kartoffel/blomkålskroketter og friske urter
Ovnstegt lammeculotte serveret på bund af variation af ratatouille, hertil rosmarinbagte kartofler og lammeskysauce
180g. grillet bøf af hakket oksekød toppet med cremet ostesauce i lækker burgerbolle smurt med vores hjemmelavede burgerdressing. Serveres med sprød bacon, spejlæg, salat og grov pesto af semidried tomater.
Hjemmelavet vanilleis, jordbærsauce, flødeskum og mandelkrokant
Rødvinspocheret pære serveret med nordiske oste, crumble af valnødder og rødvinssirup
Lækker kokosbund serveret med ananaspuré og kokoscreme toppet med sprøde ananasblomster
Med tomat, agurk og rustikke pommes frites. Kan også bestilles med kylling!
Med ketchup og ristede løg
Hjemmelavet pizza med tomatsauce, ost, skinke og pølser
(lille / stor)
2 kugler is, flødeskum og chokoladesauce
© 2024 | Jakobs Café & Bar A/S