Aften

Spørg personalet vedr. allergener!

Kan bestilles fra 17.30

Forretter

  • Hummerbisque 145

    Ovnbagt fisk serveret på bund af puré, brunoise af friske urter og grøn olie toppet med stegte jomfruhummerhaler og friske urter samt skummende hummerbisque

  • Asiatisk laks 125

    Mix af avocado, edamamebønner, forårsløg og agurk vendt i asiatisk dressing toppet med stykker af bagt laks fra Skagen Salmon med sesam og friske urter

  • Vegetarisk 120

    Speltsalat serveret med spinat, bagte cherrytomater, persille og friteret halloumi toppet med friske urter

  • Italiensk, lufttørret skinke 125

    Lufttørret skinke serveret på bund af hjertesalat vendt i emulsion med grillede skorzonerrødder toppet med pocheret æg og friske urter

Kan bestilles fra 17.30

Social Dining

Vores social dining retter kan enten udgøre et helt måltid eller nydes som forretter ifm. valg af en traditionel hovedret herunder.

Vi anbefaler:
1-3 retter som forret
6-8 retter som et helt aftenmåltid.

  • Klassikerne
  • Lufttørret skinke 60

    Lille version af forretten herover

  • Amerikansk oksemørbrad på spyd med bearnaise og dagens grønt 90
  • Jomfruhummerhaler stegt med hvidløg og krydderurter 90
  • Mini hotdog med paneret og friteret jomfruhummer 90

    med aioli, sylt og urter

  • Kylling Caesar 60

    Krokette af kylling og bacon serveret på ristet crouton med parmesandressing

  • 4 stk. cones med fyld 60

    1 med rilette af fisk, 1 med spinatricotta, 1 med tomat- relish og parmesanchips, 1 med italiensk skinke og trøffelcreme

  • De asiatiske
  • Okonomiyaki 60

    Japansk pandekage med kål toppet med kewpiemayo, okonomiyakisauce, forårsløg og bonitoflager

  • Lyngrillet laks fra Skagen Salmon 90

    Serveret med japansk salat med agurk, soya, tang og sesam

  • Japansk korokke 90

    Kartoffelkroketter med oksekød serveret med tonkatsusauce og wasabiaioli

  • Asiatisk nudelret 90

    Nudler og grøntsager vendt i hjemmelavet oystersauce- marinade toppet med edamamebønner og friterede rejer

  • Pankokylling med Teriyakisauce og et strejf af citrus 90

    Serveret i brioche sliderbolle med kewpiemayo og spidskål

  • Ost og sødt
  • Nordisk ost serveret med kompot og knækbrød 55
  • Vanilledessert 55

    Vanillecreme med karamel toppet med kandiserede citrus- strimler og mandelkrokant

  • Key Lime Pie 55

    Sprød kiksebund bagt med frisk limecreme toppet med broken gel af lime og letpisket flødeskum

Kan bestilles fra kl. 17.30

Hovedretter

Kan bestilles fra kl. 17.30

Desserter

  • Jakobs Sundae 110

    Hjemmelavet vanilleis, jordbærsauce, flødeskum og mandelkrokant

  • Ost & pære 90

    Rødvinspocheret pære serveret med nordiske oste, crumble af valnødder og rødvinssirup

  • Piña colada dessert 90

    Lækker kokosbund serveret med ananaspuré og kokoscreme toppet med sprøde ananasblomster

Kan bestilles hele dagen (ikke for voksne)

Børnemenu

  • Børneburger med oksekød eller kylling 98

    Med tomat, agurk og rustikke pommes frites. Kan også bestilles med kylling!

  • 2 stk. mini hotdogs og pommes frites 98

    Med ketchup og ristede løg

  • Børnepizza 98

    Hjemmelavet pizza med tomatsauce, ost, skinke og pølser

  • Pommes frites 48 / 58

    (lille / stor)

  • Børneis 79

    2 kugler is, flødeskum og chokoladesauce