OBS! Vedr. lørdag aften 7. december: Køkkenet er lukket fra 15:30 til 18:30. Fra kl. 18:30 sælger vi kun vores Julebuffet, kr. 295,- samt Jakobs Cheddarburger og Fru Winkelmann Burger.
Se Julemenuen under menukort.

Aften

Spørg personalet vedr. allergener!

Forretter

Kan bestilles fra 17.30

Social Dining

Kan bestilles fra 17.30

Vores social dining retter kan enten udgøre et helt måltid eller nydes som forretter ifm. valg af en traditionel hovedret på næste side.
Vi anbefaler:
1-3 retter som forret
6-8 retter som et helt aftenmåltid

  • De små (pr. ret) 55

• Hvide asparges med rejer og dildskum

• Skagenskinke med profiteroles, røget marv og kantarelcreme

• Arancini: Sprødstegt risotto med Gammel Knas og Karl Johan-creme

• Rilette af torsk med soyamarineret æggeblomme og bacon

  • De større (pr. ret) 88

• Jomfruhummerhaler stegt med hvidløg og krydderurter

• Vegetar: Rødbede- og valnøddecreme med bagte regnbuegulerødder

   og sprød, saltet gomashio

• Unghanebryst med grøntsagsfrikassé og friske krydderurter

• Torsk fra kutter S66 bagt med lardo, friske urter og kartoffelmos 

   med brunet smør

• Amerikansk oksemørbrad på spyd med bearnaise og dagens grønt

  • De søde / ost (pr. ret) 55

• Braiseret rabarber med rabarbersorbet, crumble og syrlig marengs

• Nordisk ost med hjemmelavet knækbrød og sæsonens kompot

• Eton mess: Marinerede sommerbær, hjemmelavet marengs og flødeskum

  • Et godt tilbud 445

• 3 små: Hvide asparges, Skagenskinke og Arancini

• 3 større: Jomfruhummerhaler, unghanebryst og amerikansk oksemørbrad

• Braiseret rabarber

Af praktiske hensyn opfordrer vi til at alle, som skal spise disse retter sidder nogenlunde samlet ved bordet!

Jakobs klassikere

Kan bestilles fra kl. 17.30

  • Dagens friske fisk 290

    Som regel rundfisk, f.eks. torsk eller lyssej, fanget af vores egen fisker Lars Lundholm, kutter S66. Fisken leveres direkte fra kutteren til Jakobs Café. Serveres med dagens tilbehør baseret på sæsonens råvarer. Spørg venligst tjeneren! Da vi udelukkende serverer denne ret med frisk fisk, som ikke har været opbe- varet på frost, kan vi på dage med dårligt fiskevejr være nødt til at melde udsolgt

  • Grillet unghanebryst 280

    Serveret på grøntsagsfrikassé med friske urter, små kartofler og revet Gnalling (ost)

  • Vegetar 250

    Rødbede- og valnøddecreme med bagte regnbuegulerødder og beder, sprøde chips af rodfrugter og saltet gomashio

  • Amerikansk oksemørbrad 200g. 330

    Supermør bøf af 200g. velhængt, amerikansk oksemørbrad. Serveres med rustikke pommes frites og kryddersmør samt årstidens garniture. Tilkøb Bearnaise kr. 35,- pr. skål

  • Ribeye 250g. 330

    Super smagfuldt kød fra Finland. Serveres med kryddersmør og salat samt rustikke pommes frites Tilkøb Bearnaise kr. 35,- pr. skål

Om vores kød

Vi griller vores kødretter medium, medmindre andet opgives ved bestilling. Kødet får lov til at hvile et antal minutter inden servering. På denne måde sikres bedst mulig saft og mørhed, og derfor fremstår kødet lunt, men ikke varmt

Desserter

Kan bestilles fra kl. 17.30

  • Nordiske oste 110

    3 slags oste med hjemmelavet knækbrød og kompot af sæsonens bær og frugter

  • Eton mess 110

    Marinerede, friske bær med hjemmelavet marengs, bagt hvid chokolade og flødeskum

  • Jakobs Sundae 95

    Serveret med vanilleis fra Isfabrikken v/Kastberg, årstidens bær og coulis, flødeskum og mandelkrokant

  • Braiseret rabarber 95

    Serveret med rabarbersorbet, crumble og syrlig marengs

Børnemenu

Kan bestilles hele dagen (ikke for voksne)

  • Børneburger med oksekød eller kylling 99

    Med tomat, agurk og rustikke pommes frites.
    Kan også bestilles med kylling!

  • 2 stk. mini hotdogs og pommes frites 99

    Med ketchup og ristede løg

  • Toast 75

    Med skinke og mild ost

  • Pommes frites 48 / 58

    (lille / stor)

  • Børneis 69

    Med 2 kugler is, flødeskum og chokoladesauce

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere