Aften

Spørg personalet vedr. allergener!

Forretter

Kan bestilles fra 17.30

  • Jakobs Fiskesuppe 95

    Cremet fiskesuppe med dagens fangst af fisk fra kutter S66. Serveres med muslinger, grøntsager og friske urter. Hertil hjemmebagt brød

  • Burrata 99

    Serveres med friske figner, valnødder og rødvinsbalsamico samt hjemmebagt brød

  • Svampetoast 95

    Serveres med friterede kalvebrisler, pocheret æg og Carl Johan-mayonnaise

  • Tatar af røget krondyr 110

    Serveres med sennep, bitre salater, syltede tranebær, valnødder og maltchips

Social Dining (forretter)

Kan bestilles fra 17.30

Vores social dining retter kan enten udgøre et helt måltid eller nydes som
forretter ifm. valg af en traditionel hovedret.

Vi anbefaler:
1-3 retter som forret
6-8 retter som et helt aftenmåltid

  • De kolde (pr. ret) 40

• Caesar salat med spicy kyllingevinger, parmesan og croutons
• Burrataost med figner, valnødder og rødvinsbalsamico
• Tatar af røget krondyr med sennep, bitre salater og syltede tranebær
• Brændt torsk fra kutter S66 Pedit med pomelo og hampfrø
• Hjemmelavede flæskesvær

  • De varme (pr. ret) 80

• Jomfruhummerhaler stegt med hvidløg og krydderurter
• Vintergrønt: Vinterens rodfrugter og kåltyper
• Lille Sømandsgryde med svinemørbrad
• Amerikansk oksemørbrad med sauce bearnaise og vinterens grønt

  • De søde / ost (pr. ret) 50

• Sundae med bærcoulis, krokant og flødeskum
• Chokolade”sfære” med æble, crumble og fermenteret fløde med vanille
• Ris à l’amande med kirsebærsauce
• Arla Unika ost med hjemmelavet knækbrød og kvædekompot

  • Et godt tilbud (pr. person, minimum 2 personer) 375

• 3 kolde: Hjemmelavede flæskesvær, Caesar salat, Tatar af røget krondyr
• 3 varme: Jomfruhummerhaler, Amerikansk oksemørbrad, Vintergrønt
• 1 sød / ost: Valgfri

Af praktiske hensyn opfordrer vi til at alle, som skal spise disse retter sidder nogenlunde samlet ved bordet!

Jakobs klassikere

Kan bestilles fra kl. 17.30

  • Serveret julebord (minimum 2 personer) 220

    Marineret sild med æg og kapers, pankopaneret fisk med grov remoulade og citron, rejer med mayonnaise og citron, grønlangkål med timianpølse og sennep, økologisk ribbenssteg med hjemmelavet rødkål, Unikaost med kvæde og hjemmelavet knækbrød, Ris à l’amande med kirsebærsauce.

  • Dagens friske fisk 270

    Som regel rundfisk, f.eks. torsk eller lyssej, fanget af vores egen fisker Lars Lundholm, kutter S66. Fisken leveres direkte fra kutteren til Jakobs Café. Serveres med dagens tilbehør baseret på sæsonens råvarer. Spørg venligst tjeneren!

  • Fru Winkelmann burger 159

    Bøf af 200g krogmodnet oksekød serveret i brioche-bolle med spejlæg, sprød bacon, Carl Johan-dressing, ristede løg, økologisk GouDan-ost samt tomat og salat. Hertil rustikke pommes frites og ketchup. Kan også serveres som vegetar med grøn plante”bøf” (*)

  • Veganerburger 139

    Glutenfri burgerbolle med grøn plante”bøf” (*) og avocado, kikærter, syltede rødløg, salat og røget kokosnød. Hertil pommes frites og ketchup

  • Sømandsgryde 165

    Med svinemørbrad, kartoffelmos og hjemmelavet surt

  • Andebryst 210

    Serveret med tyttebær, appelsin og Waldorfsalat samt små kartofler og andesky

  • Ribeye 350g 295

    Af oksekød fra New Zealand. Serveres med kryddersmør og salat samt pommes frites

  • Kan også bestilles med hjemmelavet sauce bearnaise +25
  • Amerikansk oksemørbrad 315

    Supermør bøf af 200g velhængt, amerikansk oksemørbrad. Serveres med rustikke pommes frites og hjemmelavet sauce bearnaise samt årstidens garniture.

  • Serveres også med 300g kød +95

    Denne ret er efterhånden blevet vores signaturret. Kødet, som kommer fra majsfodret Angus- eller Herefordkvæg fra Omaha i Nebraska, er utrolig mørt, smagfuldt og saftigt.

Om vores kød

Vi griller vores kødretter medium, medmindre andet opgives ved bestilling.
Kødet får lov til at hvile et antal minutter inden servering. På denne måde sikres
bedst mulig saft og mørhed, og derfor fremstår kødet lunt, men ikke varmt.

(*) Plante”bøf”: Det er ikke tilladt at kalde noget for en bøf, hvis det ikke indeholder kød. Men i mangel af et godt synonym kalder vi det altså indtil videre for plante”bøf”, selvom den ikke indeholder kød! Gode forslag modtages gerne 🙂

Desserter

Kan bestilles fra kl. 17.30

  • 3 Arla Unikaoste 95

    Sæsonens oste serveret med kvædekompot og hjemmebagt knækbrød

  • Chokoladesfære 95

    Med æble, crumble og fermenteret fløde med vanille

  • Ris à l’amande 50

    Med kirsebærsauce

  • Jakobs Sundae 85

    Serveret med vanilleis fra Isfabrikken v/Kastberg, årstidens bær og coulis, flødeskum og mandelkrokant

Børnemenu

Kan bestilles hele dagen (ikke for voksne)

  • Børneburger med oksekød eller kylling 89

    Med tomat, agurk og pommes frites

  • 2 stk. mini hotdogs og pommes frites 80

    Med ketchup og ristede løg

  • Kyllingelår 75

    Rokkedal kyllingelår med pommes frites og gnavegrønt

  • Toast 75

    Med skinke og mild ost

  • Pommes frites 40 / 50

    (lille / stor)

  • Børneis 59

    Med 2 kugler is, flødeskum og chokoladesauce

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere