OBS! Vedr. lørdag aften 7. december: Køkkenet er lukket fra 15:30 til 18:30. Fra kl. 18:30 sælger vi kun vores Julebuffet, kr. 295,- samt Jakobs Cheddarburger og Fru Winkelmann Burger.
Se Julemenuen under menukort.
Spørg personalet vedr. allergener!
Kan bestilles fra 17.30
Cremet fiskesuppe med dagens fangst af fisk fra kutter S66. Serveres med muslinger, grøntsager og friske urter. Hertil hjemmebagt brød
Økologisk, dansk produceret burrata med bagte tomater på crouton med olivenolie
Serveret med grov sennep, bagte rødbeder, creme af soyamarineret æggeblomme og bacon
Tempererede jomfruhummerhaler med lardo, Havgus og kartoffelmos med brunet smør
Kan bestilles fra 17.30
Vores social dining retter kan enten udgøre et helt måltid eller nydes som forretter ifm. valg af en traditionel hovedret på næste side.
Vi anbefaler:
1-3 retter som forret
6-8 retter som et helt aftenmåltid
• Hvide asparges med rejer og dildskum
• Skagenskinke med profiteroles, røget marv og kantarelcreme
• Arancini: Sprødstegt risotto med Gammel Knas og Karl Johan-creme
• Rilette af torsk med soyamarineret æggeblomme og bacon
• Jomfruhummerhaler stegt med hvidløg og krydderurter
• Vegetar: Rødbede- og valnøddecreme med bagte regnbuegulerødder
og sprød, saltet gomashio
• Unghanebryst med grøntsagsfrikassé og friske krydderurter
• Torsk fra kutter S66 bagt med lardo, friske urter og kartoffelmos
med brunet smør
• Amerikansk oksemørbrad på spyd med bearnaise og dagens grønt
• Braiseret rabarber med rabarbersorbet, crumble og syrlig marengs
• Nordisk ost med hjemmelavet knækbrød og sæsonens kompot
• Eton mess: Marinerede sommerbær, hjemmelavet marengs og flødeskum
• 3 små: Hvide asparges, Skagenskinke og Arancini
• 3 større: Jomfruhummerhaler, unghanebryst og amerikansk oksemørbrad
• Braiseret rabarber
Af praktiske hensyn opfordrer vi til at alle, som skal spise disse retter sidder nogenlunde samlet ved bordet!
Kan bestilles fra kl. 17.30
Som regel rundfisk, f.eks. torsk eller lyssej, fanget af vores egen fisker Lars Lundholm, kutter S66. Fisken leveres direkte fra kutteren til Jakobs Café. Serveres med dagens tilbehør baseret på sæsonens råvarer. Spørg venligst tjeneren! Da vi udelukkende serverer denne ret med frisk fisk, som ikke har været opbe- varet på frost, kan vi på dage med dårligt fiskevejr være nødt til at melde udsolgt
Serveret på grøntsagsfrikassé med friske urter, små kartofler og revet Gnalling (ost)
Rødbede- og valnøddecreme med bagte regnbuegulerødder og beder, sprøde chips af rodfrugter og saltet gomashio
Supermør bøf af 200g. velhængt, amerikansk oksemørbrad. Serveres med rustikke pommes frites og kryddersmør samt årstidens garniture. Tilkøb Bearnaise kr. 35,- pr. skål
Super smagfuldt kød fra Finland. Serveres med kryddersmør og salat samt rustikke pommes frites Tilkøb Bearnaise kr. 35,- pr. skål
Vi griller vores kødretter medium, medmindre andet opgives ved bestilling. Kødet får lov til at hvile et antal minutter inden servering. På denne måde sikres bedst mulig saft og mørhed, og derfor fremstår kødet lunt, men ikke varmt
Kan bestilles fra kl. 17.30
3 slags oste med hjemmelavet knækbrød og kompot af sæsonens bær og frugter
Marinerede, friske bær med hjemmelavet marengs, bagt hvid chokolade og flødeskum
Serveret med vanilleis fra Isfabrikken v/Kastberg, årstidens bær og coulis, flødeskum og mandelkrokant
Serveret med rabarbersorbet, crumble og syrlig marengs
Kan bestilles hele dagen (ikke for voksne)
Med tomat, agurk og rustikke pommes frites.
Kan også bestilles med kylling!
Med ketchup og ristede løg
Med skinke og mild ost
(lille / stor)
Med 2 kugler is, flødeskum og chokoladesauce
Jakobs Café & Bar
Havnevej 4a
9990 Skagen
Vi står klar til at tage imod dig, når du er i Skagen. Hver dag!