OBS! Vedr. lørdag aften 7. december: Køkkenet er lukket fra 15:30 til 18:30. Fra kl. 18:30 sælger vi kun vores Julebuffet, kr. 295,- samt Jakobs Cheddarburger og Fru Winkelmann Burger.
Se Julemenuen under menukort.

Aften

Spørg personalet vedr. allergener!

Forretter

Kan bestilles fra 17.30

Social Dining (forretter)

Kan bestilles fra 17.30

Vores social dining retter kan enten udgøre et helt måltid eller nydes som forretter ifm. valg af en traditionel hovedret på næste side.
Vi anbefaler:
1-3 retter som forret
6-8 retter som et helt aftenmåltid

  • De små (pr. ret) 45
  • Spicy vagtel med hjertesalat
  • Skagenskinke fra Slagter Munch serveret med krystalbrød og trøffelcreme
  • Hjemmelavet tatar med estragon og ristet rugbrød
  • Sprød brandade med creme af ramsløg
  • Sæsonens lille social dining-ret. Spørg venligst tjeneren
  • De større (pr. ret) 80
  • Jomfruhummerhaler stegt med hvidløg og krydderurter
  • Vegetarisk ret baseret på grønthandlerens friske efterårsgrønt
  • Dyrbar svinekød med persillesovs og rødbede
  • Unghane med grøntfrikasse og syltet grønt
  • Amerikansk oksemørbrad på spyd med bearnaise og dagens grønt
  • De søde / ost (pr. ret) 50
  • Dekonstrueret marcipanbrød
  • Triffli med sæsonens bær eller frugter
  • Arla Unikaost med hjemmelavet knækbrød og sæsonens kompot
  • Et godt tilbud 395
  • 3 små: Skaldyrssalat, Skagenskinke og Caesar salat
  • 3 større: Jomfruhummerhaler, Amerikansk oksemørbrad, Vegetarret
  • Mundgodt

Af praktiske hensyn opfordrer vi til at alle, som skal spise disse retter sidder nogenlunde samlet ved bordet!

Jakobs klassikere

Kan bestilles fra kl. 17.30

  • Dagens friske fisk 230

    Som regel rundfisk, f.eks. torsk eller lyssej, fanget af vores egen fisker Lars
    Lundholm, kutter S66. Fisken leveres direkte fra kutteren til Jakobs Café.
    Serveres med dagens tilbehør baseret på sæsonens råvarer

  • Fru Winkelmann Burger 159

    Grillet bøf af 200g. krogmodnet, hakket oksekød serveret i brioche-bolle med spejlæg, sprød bacon, Carl Johan-dressing, ristede løg, økologisk GouDan-ost samt tomat og salat. Hertil rustikke pommes frites og ketchup. Kan også serveres som vegetar med grøn plante”bøf” eller med kylling

  • Stegt unghanebryst med Gnalling (Arla Unikaost) 220

    Serveres med hønsecreme og nye kartofler samt hjemmesyltet efterårsgrønt

  • Ribeye 350g 310

    Af oksekød fra Canada. Serveres med kryddersmør og salat samt rustikke pommes frites

  • Kan også bestilles med hjemmelavet sauce bearnaise +25
  • Sæsonens vegetarret 230

    Med årstidens friske råvarer fra grønthandleren

  • Amerikansk oksemørbrad 310

    Supermør bøf af 200g. velhængt, amerikansk oksemørbrad. Serveres med rustikke pommes frites og hjemmelavet sauce bearnaise samt årstidens garniture.

  • Serveres også med 300g. kød +95

    Denne ret er efterhånden blevet vores signaturret. Kødet, som kommer fra majsfodret Angus- eller Herefordkvæg fra Omaha i Nebraska, er utrolig mørt, smagfuldt og saftigt.

Om vores kød

Vi griller vores kødretter medium, medmindre andet opgives ved bestilling. Kødet får lov til at hvile et antal minutter inden servering. På denne måde sikres bedst mulig saft og mørhed, og derfor fremstår kødet lunt, men ikke varmt

Desserter

Kan bestilles fra kl. 17.30

  • Arla Unika 95

    Sprød tærte med Arla Unikaost serveret med hjemmelavet kompot og sprøde urter

  • Dekonstrueret marcipanbrød 50

    Marcipan panacotta, mandelcrumble og Valrhona kakaosorbet

  • Jakobs Sundae 85

    Serveret med vanilleis fra Isfabrikken v/Kastberg, årstidens bær og coulis, flødeskum og mandelkrokant

  • Hjemmelavet is, pr. kugle 28

Børnemenu

Kan bestilles hele dagen (ikke for voksne)

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere