Spørg personalet vedr. allergener!
Ovnbagt fisk serveret på bund af puré, brunoise af friske urter og grøn olie toppet med stegte jomfruhummerhaler og friske urter samt skummende hummerbisque
Friske rispapirsruller med bagt laks og friske grøntsager, hertil gomadressing og chilidressing
Crostini serveret med friskost, italiensk lufttørret skinke og frisk nektarin toppet med balsamicoglaze og friske urter
Grillet fersken serveret med letsaltet ostecreme, hot honey og friske urter
Vores social dining retter kan enten udgøre et helt måltid eller nydes som forretter ifm. valg af en traditionel hovedret herunder.
Vi anbefaler:
1-3 retter som forret
6-8 retter som et helt aftenmåltid.
Crostini serveret med friskost, italiensk lufttørret skinke og frisk nektarin toppet med balsamicoglaze og friske urter
med aioli, sylt og urter
Krokette af kylling og bacon serveret på ristet crouton med parmesandressing
Spinatvaffel serveret med laks fra Skagen Salmon samt rygeostcreme og radiser
Serveret med broken gel af mandarin og hjemmelavet sylt dertil hjemmebagt grillet foccacia
På spyd med bearnaise og dagens grønt
Stegt med hvidløg og krydderurter
Nudler og grøntsager vendt i hjemmelavet oystersauce- marinade toppet med edamamebønner og friterede rejer
serveret i støbejernspande med skalotteløg, hvidløg og concassé af tomat gratineret med ost i ovn derefter toppet med friske urter
serveret i mørdejstærte toppet med chokolade, hertil creme chantilly
Serveret med jordbærcoulis og sablé breton
Som regel rundfisk, f.eks. torsk eller lyssej, fanget af vores egen fisker Lars Lundholm, kutter S66. Fisken leveres direkte fra kutteren til Jakobs Café. Friskfanget fisk fra kutter S66, serveret med dagens tilbehør baseret på sæsonens råvarer Spørg venligst tjeneren!
Supermør bøf af 200g. velhængt oksemørbrad. Serveres med rustikke pommes frites og kryddersmør samt årstidens garniture
Saltbagt knoldselleri glaseret i misosmør, serveret på bund af puré med små kartofler toppet med blandede spirer
Wellington af kylling serveret med pastinaktimbale, pommes rissolee og svampesauce
180g. grillet bøf af hakket oksekød toppet med cremet ostesauce i lækker burgerbolle smurt med vores hjemmelavede burgerdressing. Serveres med sprød bacon, spejlæg, salat og grov pesto af semidried tomater.
Hjemmelavet vanilleis, jordbærsauce, flødeskum og mandelkrokant
Rødvinspocheret pære serveret med nordiske oste, crumble af valnødder og rødvinssirup
Sprød kiksebund serveret med chokoganache, råsyltede brombær og marengs samt vanilleis
Med tomat, agurk og rustikke pommes frites. Kan også bestilles med kylling!
Med ketchup og ristede løg
Tortillapandekage med fyld af kylling gratineret med ost i ovnen, serveret med gnavegrønt og ketchup
(lille / stor)
2 kugler is, flødeskum og chokoladesauce
© 2024 | Jakobs Café & Bar A/S