Spørg personalet vedr. allergener!
Ovnbagt fisk serveret på bund af puré, brunoise af friske urter og grøn olie toppet med stegte jomfruhummerhaler og friske urter samt skummende hummerbisque
Hjemmegravad laks fra Skagen Salmon serveret med agurk, hytteost, sprød sennep og friske urter
Bagte gulerødder med confiteret hvidløg og timian serveret med fetacreme, sesamchips og crudité af gulerod samt friske urter
Nudler og stykker af kylling toppet med gulerod, forårsløg, frisk chili, ingefær, lime og friske urter serveret med spicy, rød karrysuppe
Vores social dining retter kan enten udgøre et helt måltid eller nydes som forretter ifm. valg af en traditionel hovedret herunder.
Vi anbefaler:
1-3 retter som forret
6-8 retter som et helt aftenmåltid.
• Lufttørret skinke serveret med tomatrelish, rugchips og friske urter .....60
• Amerikansk oksemørbrad på spyd med bearnaise og dagens grønt .....90
• Jomfruhummerhaler stegt med hvidløg og krydderurter .....90
• Mini hotdog med paneret og friteret jomfruhummer med aioli, sylt og urter .....60
• Okonomiyaki - japansk pandekage med kål toppet med kewpiemayo,
okonomiyakisauce, forårsløg og bonitoflager .....60
• Lyngrillet laks fra Skagen Salmon serveret med japansk salat med agurk, soya, tang og sesam .....90
• Sprød andekrokette serveret med stegt pak choy salat .....90
• Ovnbagt fisk fra kutter S66 serveret på daikon tilberedt i dashi .....90
• Ponzumarineret svinekotelet med aromatisk glaze serveret på bund
af broccoli, peberfrugt og kartoffel .....90
• Nordisk ost serveret med kompot og knækbrød .....55
• Mangotærte med lime og kokoscreme .....55
• Panna cotta toppet med pani puri med ananascreme .....55
• Lufttørret skinke • Mini hotdog • Okonomiyaki
• Lyngrillet laks • Amerikansk oksemørbrad • Ponzumarineret svinekotelet
• Panna cotta
Min. 2 personer. Der kan ikke ændres i sammensætningen af dette tilbud.
Som regel rundfisk, f.eks. torsk eller lyssej, fanget af vores egen fisker Lars Lundholm, kutter S66. Fisken leveres direkte fra kutteren til Jakobs Café. Friskfanget fisk fra kutter S66, serveret med dagens tilbehør baseret på sæsonens råvarer Spørg venligst tjeneren!
Supermør bøf af 200g. velhængt, amerikansk oksemørbrad. Serveres med rustikke pommes frites og kryddersmør samt årstidens garniture
Vegetarisk panang karry serveret med tofu og bulgur samt lime, peanuts og friske urter
Braiserede stykker af okseskank i egen skysauce med brunoise af gulerod, selleri og porre serveret med kartoffelmos rørt med friske krydderurter, hertil syltede perleløg
180g. grillet bøf af hakket, krogmodnet oksekød toppet med cremet ostesauce i lækker burgerbolle smurt med vores hjemmelavede burgerdressing. Serveret med sprød bacon, spejlæg, salat og grov pesto af semitørrede tomater
Hjemmelavet vanilleis, jordbærsauce, flødeskum og mandelkrokant
Sprød kiksebund bagt med frisk limecreme toppet med broken gel af lime og letpisket flødeskum, hertil lemonsorbet og revet limeskal
Nøddebund toppet med chokolademousse og hvid chokoladecreme serveret med små chokoladekupler med hindbærcoulis, hertil hindbærsorbet
Med tomat, agurk og rustikke pommes frites. Kan også bestilles med kylling!
Med ketchup og ristede løg
serveret med agurk, tomat og pommes frites
(lille / stor)
2 kugler is, flødeskum og chokoladesauce
© 2024 | Jakobs Café & Bar A/S