Aften

Spørg personalet vedr. allergener!

Kan bestilles fra 17.30

Forretter

  • Hummerbisque 145

    Ovnbagt fisk serveret på bund af puré, brunoise af friske urter og grøn olie toppet med stegte jomfruhummerhaler og friske urter samt skummende hummerbisque

  • Laks fra Skagen Salmon 125

    Friske rispapirsruller med bagt laks og friske grøntsager, hertil gomadressing og chilidressing

  • Italiensk, lufttørret skinke 125

    Crostini serveret med friskost, italiensk lufttørret skinke og frisk nektarin toppet med balsamicoglaze og friske urter

  • Vegetarisk 120

    Grillet fersken serveret med letsaltet ostecreme, hot honey og friske urter

Kan bestilles fra 17.30

Social Dining

Vores social dining retter kan enten udgøre et helt måltid eller nydes som forretter ifm. valg af en traditionel hovedret herunder.

Vi anbefaler:
1-3 retter som forret
6-8 retter som et helt aftenmåltid.

  • De små
  • Lufttørret skinke 65

    Crostini serveret med friskost, italiensk lufttørret skinke og frisk nektarin toppet med balsamicoglaze og friske urter

  • Mini hotdog med paneret og friteret jomfruhummer 65

    med aioli, sylt og urter

  • Kylling Caesar 65

    Krokette af kylling og bacon serveret på ristet crouton med parmesandressing

  • Laks 65

    Spinatvaffel serveret med laks fra Skagen Salmon samt rygeostcreme og radiser

  • Kyllingemousse 65

    Serveret med broken gel af mandarin og hjemmelavet sylt dertil hjemmebagt grillet foccacia

  • De større
  • Amerikansk oksemørbrad 90

    På spyd med bearnaise og dagens grønt

  • Jomfruhummerhaler 90

    Stegt med hvidløg og krydderurter

  • Asiatisk nudelret 90

    Nudler og grøntsager vendt i hjemmelavet oystersauce- marinade toppet med edamamebønner og friterede rejer

  • Blåmuslinger 90

    serveret i støbejernspande med skalotteløg, hvidløg og concassé af tomat gratineret med ost i ovn derefter toppet med friske urter

  • Ost og sødt
  • Nordisk ost serveret med kompot og knækbrød 60
  • Brombær 60

    serveret i mørdejstærte toppet med chokolade, hertil creme chantilly

  • Panna cotta 60

    Serveret med jordbærcoulis og sablé breton

Kan bestilles fra kl. 17.30

Hovedretter

Kan bestilles fra kl. 17.30

Desserter

  • Jakobs Sundae 99

    Hjemmelavet vanilleis, jordbærsauce, flødeskum og mandelkrokant

  • Ost & pære 90

    Rødvinspocheret pære serveret med nordiske oste, crumble af valnødder og rødvinssirup

  • Brombærdessert 90

    Sprød kiksebund serveret med chokoganache, råsyltede brombær og marengs samt vanilleis

Kan bestilles hele dagen (ikke for voksne)

Børnemenu

  • Børneburger med oksekød eller kylling 115

    Med tomat, agurk og rustikke pommes frites. Kan også bestilles med kylling!

  • 2 stk. mini hotdogs og pommes frites 115

    Med ketchup og ristede løg

  • Tortilla med kylling 110

    Tortillapandekage med fyld af kylling gratineret med ost i ovnen, serveret med gnavegrønt og ketchup

  • Pommes frites 58 / 75

    (lille / stor)

  • Børneis 89

    2 kugler is, flødeskum og chokoladesauce