Spørg personalet vedr. allergener!
Ovnbagt fisk serveret på bund af puré, brunoise af friske urter og grøn olie toppet med stegte jomfruhummerhaler og friske urter samt skummende hummerbisque
Mix af avocado, edamamebønner, forårsløg og agurk vendt i asiatisk dressing toppet med stykker af bagt laks fra Skagen Salmon med sesam og friske urter
Lufttørret skinke serveret på bund af hjertesalat vendt i emulsion med grillede skorzonerrødder toppet med pocheret æg og friske urter
Speltsalat serveret med spinat, bagte cherrytomater, persille og friteret halloumi toppet med friske urter
Vores social dining retter kan enten udgøre et helt måltid eller nydes som forretter ifm. valg af en traditionel hovedret herunder.
Vi anbefaler:
1-3 retter som forret
6-8 retter som et helt aftenmåltid.
Lille version af forretten på forrige side
med aioli, sylt og urter
Krokette af kylling og bacon serveret på ristet crouton med parmesandressing
Spinatvaffel serveret med laks fra Skagen Salmon samt rygeostcreme og radiser
På spyd med bearnaise og dagens grønt
Stegt med hvidløg og krydderurter
Nudler og grøntsager vendt i hjemmelavet oystersauce- marinade toppet med edamamebønner og friterede rejer
Ovenbagt rundfisk serveret på crouton, hertil muslingesauce og brunoise af fine urter
Sprød mørdejstærte med marinerede friske jordbær, hertil cream anglaise
Koldskålsfromage serveret med jordbærcoulis og sprøde tuille
Som regel rundfisk, f.eks. torsk eller lyssej, fanget af vores egen fisker Lars Lundholm, kutter S66. Fisken leveres direkte fra kutteren til Jakobs Café. Friskfanget fisk fra kutter S66, serveret med dagens tilbehør baseret på sæsonens råvarer Spørg venligst tjeneren!
Supermør bøf af 200g. velhængt oksemørbrad. Serveres med rustikke pommes frites og kryddersmør samt årstidens garniture
Stegt blomkåls”bøf” serveret med selleripuré, blomkåls-tabouleh og brunet smør, hertil kartoffel/blomkålskroketter og friske urter
Poussin serveret med letstegt sommergrønt og hønsevaloute', med små kartofler vendt i smør og persille
Hjemmelavet vanilleis, jordbærsauce, flødeskum og mandelkrokant
Rødvinspocheret pære serveret med nordiske oste, crumble af valnødder og rødvinssirup
Bund af bærsirup toppet med friske og marinerede bær, hertil vanilleis og sprød tuille
Med tomat, agurk og rustikke pommes frites. Kan også bestilles med kylling!
Med ketchup og ristede løg
Tortillapandekage med fyld af kylling gratineret med ost i ovnen, serveret med gnavegrønt og ketchup
(lille / stor)
2 kugler is, flødeskum og chokoladesauce
© 2024 | Jakobs Café & Bar A/S