Aften

Spørg personalet vedr. allergener!

Kan bestilles fra 17.30

Forretter

  • Hummerbisque 145

    Ovnbagt fisk serveret på bund af puré, brunoise af friske urter og grøn olie toppet med stegte jomfruhummerhaler og friske urter samt skummende hummerbisque

  • Asiatisk laks 125

    Mix af avocado, edamamebønner, forårsløg og agurk vendt i asiatisk dressing toppet med stykker af bagt laks fra Skagen Salmon med sesam og friske urter

  • Italiensk, lufttørret skinke 125

    Lufttørret skinke serveret på bund af hjertesalat vendt i emulsion med grillede skorzonerrødder toppet med pocheret æg og friske urter

  • Vegetarisk 120

    Speltsalat serveret med spinat, bagte cherrytomater, persille og friteret halloumi toppet med friske urter

Kan bestilles fra 17.30

Social Dining

Vores social dining retter kan enten udgøre et helt måltid eller nydes som forretter ifm. valg af en traditionel hovedret herunder.

Vi anbefaler:
1-3 retter som forret
6-8 retter som et helt aftenmåltid.

  • De små
  • Lufttørret skinke 65

    Lille version af forretten på forrige side

  • Mini hotdog med paneret og friteret jomfruhummer 65

    med aioli, sylt og urter

  • Kylling Caesar 65

    Krokette af kylling og bacon serveret på ristet crouton med parmesandressing

  • Laks 65

    Spinatvaffel serveret med laks fra Skagen Salmon samt rygeostcreme og radiser

  • De større
  • Amerikansk oksemørbrad 90

    På spyd med bearnaise og dagens grønt

  • Jomfruhummerhaler 90

    Stegt med hvidløg og krydderurter

  • Asiatisk nudelret 90

    Nudler og grøntsager vendt i hjemmelavet oystersauce- marinade toppet med edamamebønner og friterede rejer

  • Fisk fra kutter S66 90

    Ovenbagt rundfisk serveret på crouton, hertil muslingesauce og brunoise af fine urter

  • Ost og sødt
  • Nordisk ost serveret med kompot og knækbrød 60
  • Jordbær 60

    Sprød mørdejstærte med marinerede friske jordbær, hertil cream anglaise

  • Koldskål 60

    Koldskålsfromage serveret med jordbærcoulis og sprøde tuille

Kan bestilles fra kl. 17.30

Hovedretter

Kan bestilles fra kl. 17.30

Desserter

  • Jakobs Sundae 99

    Hjemmelavet vanilleis, jordbærsauce, flødeskum og mandelkrokant

  • Ost & pære 90

    Rødvinspocheret pære serveret med nordiske oste, crumble af valnødder og rødvinssirup

  • Rødgrød med et tvist 90

    Bund af bærsirup toppet med friske og marinerede bær, hertil vanilleis og sprød tuille

Kan bestilles hele dagen (ikke for voksne)

Børnemenu

  • Børneburger med oksekød eller kylling 115

    Med tomat, agurk og rustikke pommes frites. Kan også bestilles med kylling!

  • 2 stk. mini hotdogs og pommes frites 115

    Med ketchup og ristede løg

  • Tortilla med kylling 98

    Tortillapandekage med fyld af kylling gratineret med ost i ovnen, serveret med gnavegrønt og ketchup

  • Pommes frites 58 / 75

    (lille / stor)

  • Børneis 89

    2 kugler is, flødeskum og chokoladesauce